La Terra Alta es prepara per la segona edició de la Primavera D.O. Terra Alta

Després de l’èxit de la primera edició del 18 al 22 d’abril la Denominació d’Origen Terra Alta celebrarà la segona edició de la Primavera D.O. Terra Alta.

Una completa agenda d’activitats que es desenvoluparà en diferents indrets de la Terra Alta amb l’objectiu de gaudir de la cultura, del paisatge i dels vins de la zona, i on els vins de LaFou Celler també hi seran presents.

El dijous 18 d’abril tindrà lloc una Jornada Tècnica d’Enoturisme, a Horta de Sant Joan, dirigida a un públic professional (experts en enoturisme, touroperadors, agències i cellers).

Divendres 19 d’abril Judit Nedderman realitzarà el concert inaugural de la Primavera D.O. Terra Alta, en el marc del Cruïlla, a l’exterior de l’ Església del Poble Vell de Corbera. Tot seguit, el Sopar i Gala d’Entrega del concurs de Vins amb D.O. Terra Alta.

Dissabte 20 d’abril, a la Plaça Major de Batea tindrà lloc la Mostra de Vins de la D.O. Terra Alta on els visitants podran tastar els vins dels cellers participants. Paral·lelament a la Mostra de vins, LaFou Celler oferirà visites guiades al celler, amb reserva prèvia, i també l’opció de prendre una copa de vi dins del pati del celler.

El mateix dissabte al vespre i també diumenge, una nova edició del Cruïlla D.O. Terra Alta, al camp de futbol de Batea, amb les actuacions d’ Oques Grasses, Figa Flawas, Gertrudis, El Pony Menut i DJ Trapella. Entrades

Dilluns 22 l’agenda d’actes conclourà amb la Jornada Professional dirigida als professionals de la restauració, l’hoteleria i la distribució.

2024-03-27T12:39:37+00:00 6 març, 2024|

Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR