Medalla d’Or per LaFou De Batea 2018 al concurs internacional Grenaches du Monde

En l’onzena edició del concurs, celebrat en aquesta ocasió a Nova York i que té com a objectiu premiar a les millors garnatxes del món -ja siguin vins 100% garnatxa o cupatges-, el vi LaFou de Batea ha obtingut una de les medalles d’or atorgades pels tastadors professionals.

El jurat, format per una vuitantena de professionals -per primera vegada tots d’Amèrica del Nord- ha avaluat a més de 800 vins procedents de quatre països diferents -França, Itàlia, Espanya i Estats Units- i de totes les tipologies: vins tranquils, vins escumosos, vins dolços, generosos o vins de licor, entre d’altres.

El concurs, de renom internacional, va néixer l’any 2013 a Rosselló però ràpidament es va moure a les principals zones de producció europees, com Aragó, Sardenya, Catalunya, Perpinyà, Montpeller, Navarra… fins arribar aquest any a Nova York.

Elaborat principalment amb garnatxa negra i garnatxa peluda, i un petit percentatge de Samsó, a partir de vinyes velles d’entre 50-70 anys d’edat, LaFou De Batea 2018 es mostra complex, amb aromes de fruita vermella i fruita negra i sensacions balsàmiques d’herba aromàtica. Matisos de fruita més concentrada com pruna o tomàquet madur i un fons de bosc de tardor. En boca, elegància, entrada golosa i notes de fruita negra refrescades amb notes mentolades. De postgust llarg i marcat, amb una acidesa subtil però present.

La medalla d’or al concurs Garnatxes del Món, per LaFou de Batea, es suma a la recentment obtinguda medalla de plata per LaFou Els Amelers 2022 als Premis Vinari de Catalunya.

 

 

2023-07-10T10:29:08+00:00 30 juny, 2023|

Les galetes tècniques són estrictament necessàries perquè la nostra pàgina web funcioni i hi puguis navegar. Aquest tipus de galetes són les que, per exemple, ens permeten identificar-te, donar-te accés a determinades parts restringides de la pàgina si fos necessari, o recordar diferents opcions o serveis que ja has seleccionat, com les teves preferències de privacitat. Per això, estan activades per defecte, i no és necessària la teva autorització al respecte. A través de la configuració del teu navegador, pots bloquejar o alertar de la presència d’aquest tipus de galetes, si bé aquest bloqueig afectarà el correcte funcionament de les diferents funcionalitats de la nostra pàgina web.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes d’anàlisi ens permeten estudiar la navegació dels usuaris de la nostra pàgina web en general (per exemple, quines seccions de la pàgina són les més visitades, quins serveis s’utilitzen més i si funcionen correctament, etc.). A partir de la informació estadística sobre la navegació a la nostra pàgina web, podem millorar tant el propi funcionament de la pàgina com els diferents serveis que ofereix. Per tant, aquestes galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que únicament serveixen perquè la nostra pàgina web funcioni millor i s’adapti als nostres usuaris en general. Activant-les contribuiràs a aquesta millora continua. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de funcionalitat ens permeten recordar les teves preferències, per personalitzar a la teva mida determinades característiques i opcions generals de la nostra pàgina web, cada vegada que hi accedeixis (per exemple, l’idioma en què se’t presenta la informació, les seccions marcades com a favorites, el teu tipus de navegador, etc.). Per tant, aquest tipus de galetes no tenen una finalitat publicitària, sinó que activant-les milloraràs la funcionalitat de la pàgina web (per exemple, adaptant-se al teu tipus de navegador) i la seva personalització d’acord amb les teves preferències (per exemple, presentant la informació en l’idioma que hagis triat en anteriors ocasions), fet que contribuirà a la facilitat, usabilitat i comoditat de la nostra pàgina durant la teva navegació. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.


Les galetes de publicitat ens permeten la gestió dels espais publicitaris inclosos a la nostra pàgina web d’acord amb criteris com el contingut mostrat o la freqüència en què es mostren els anuncis. Així per exemple, si se t’ha mostrat vàries vegades un mateix anunci a la nostra pàgina web, i no has mostrat un interès personal fent-hi clic, aquest no tornarà a aparèixer. En resum, activant aquest tipus de galetes, la publicitat mostrada a la nostra pàgina web serà més útil i diversa, i menys repetitiva. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.
Perquè ho entenguis de forma molt senzilla, et posarem un exemple fictici: si les teves últimes cerques a la web estiguessin relacionades amb la literatura de suspens, et mostraríem publicitat sobre llibres de suspens. Por tant, activant aquest tipus de galetes, la publicitat que et mostrem a la nostra pàgina web no serà genèrica, sinó que estarà orientada a les teves cerques, gustos i interessos, i per tant, ajustades exclusivament a tu. Pots activar o desactivar aquestes galetes marcant la casella corresponent, ja que estan desactivades per defecte.

GUARDAR