LaFou Celler presenta El Sender 2017, garnatxa en el seu estat més pur

Tret de sortida a LaFou El Sender 2017, la setena anyada del vi que reflecteix de la manera més fidel el paisatge de Terra Alta i la gran riquesa de la seva varietat per excel·lència, la garnatxa.

Aquest és un vi de color grana. L’aroma que predomina a l’inici és la fruita negra, el que mostra les maduracions completes que s’aconsegueixen amb aquesta varietat. Posteriorment, poden apreciar-se notes de confitura de fruits vermells que donen pas a les diferents espècies com el pebre i la cúrcuma, entre altres herbes aromàtiques.

En boca té una entrada fluïda, que pot donar una primera sensació de vi lleuger i és en la seva persistència en la que es desenvolupa l’equilibri de la seva estructura i la seva acidesa, juntament amb un tacte lleugerament rugós, característic de la tenacitat de la garnatxa. Es pot apreciar certa golositat proporcionada pel petit percentatge de syrah que conté el vi.

 

 

 

2019-11-10T22:12:43+00:00 23 octubre, 2019|