LaFou a Hotels amb DO

Un any més el Gremi d’Hotels de Barcelona, l’INCAVI i les DDOO catalanes van organitzar Hotels amb DO amb la col·laboració de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, Riedel i l’Àgencia de Turisme de Catalunya. Aquesta nova edició va tenir lloc del 16 al 22 de setembre, la setmana prèvia a la 39a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, en 22 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona on van acollir diferents tasts de vins amb denominació d’origen catalana en els seus espais més íntims i inspiradors.

La DO Terra Alta va impartir dos tastos específics a l’hotel H10 Marina Barcelona en el que s’hi van poder tastar LaFou Els Amelers. I en un altre tast, organitzat per l’AVC (Associació Vinícola Catalana) i dirigit per Joan Ignasi Domènech de l’Associació Terra de Garnatxes, a l’Hotel Neri Relais & Chateau es va tastar LaFou El Sender.

 

 

2019-11-10T22:28:48+00:00 25 setembre, 2019|