Fernando Mora MW escull LaFou Els Amelers per la seva masterclass de garnatxes a Estocolm

El passat 16 de setembre, es va celebrar al “Dia de la Garnatxa” a Suècia.

Aquest esdeveniment es va plantejar com una activitat de promoció dels vins espanyols, els objectius del qual va ser presentar un sector vinícola espanyol modern, innovador i on la sostenibilitat i adaptació al medi tenen un paper essencial. Com a fil conductor es va utilitzar aquesta varietat de raïm autòctona, que en els darrers anys ha aconseguit una gran popularitat a nivell internacional gràcies a la seva versatilitat.

Una de les accions que es va portar a terme va ser la Masterclass amb professionals del món del vi sobre Garnatxa liderada per Fernando Mora MW. En aquest seminari el Master of Wine va fer un viatge al llarg de la geografia vinícola espanyola de la mà d’aquesta varietat de raïm, a través de 8 vins, entre els quals el propi MW va escollir LaFou Els Amelers.

 

 

 

2019-11-10T22:06:43+00:00 20 setembre, 2019|