LaFou Celler al Comuvicat 2019

LaFou Celler va ser present a la primera edició de la Conferència Catalana de la Comunicació del vi (Comuvicat 2019); per una banda amb Ramon Roqueta, propietari i enòleg del celler, que va formar part de la taula rodona “De què no es parla al sector del vi”, on va defensar la necessitat d’un projecte comú i col·lectiu de vi català i una comunicació d’aquest de notorietat i prestigi. L’enòleg de LaFou també va reivindicar el sòl com a pilar i la necessitat de dotar-lo d’igual protagonisme que el terrer i el clima en matèria de sostenibilitat.

Per altra banda, a través de LaFou Els Amelers, un dels vins protagonistes del “Tast de vins amb relat”, conduït pels sommeliers Ferran Centelles i David Seijas.

El Comuvicat es va convertir en un punt de trobada dels principals comunicadors del vi català: periodistes, blocaires, sommeliers, responsables de comunicació dels celles, DO’s, enòlegs, restauradors, distribuïdors, esdeveniments…

 

2019-04-16T11:07:35+00:00 12 març, 2019|