Verema 2018 a LaFou Celler

Durant el mes de setembre, amb un temps ja de tardor, es va iniciar la verema a LaFou Celler tot collint la Garnatxa Blanca més fresca, àcida i amb nervi per a LaFou Els Amelers. La va seguir la verema de la Garnatxa Blanca més madura que li aportarà més volum, cos i estructura.

El Sirà per a LaFou El Sender va ser la següent varietat veremada, a la vegada que es seguia de ben a prop l’evolució de les Garnatxes negres. Un cop veremat el Sirà, va ser el torn de les més avançades com les de Mas Gabrielet.

Amb la companyia del bon temps es van anar afinant els controls de maduració per tal d’escollir el dia òptim per a cada varietat , especialment de la Carinyena (Samsó) i del Morenillo.

Quan les Garnatxes Blanques i Sirà anaven fermentant, s’acabava de collir el Samsó així com també el Morenillo.

2018-12-11T16:45:48+00:00 28 setembre, 2018|